luni, 15 februarie 2016

Indragosteli de sezon

E sezonul indragostelii. Nu, nu sunt ironica, deoarece eu n-am o problema cu Valentine's Day ori cu Dragobetele. Mi se pare chiar foarte bine ca oamenii sunt obligati sa-si aduca aminte de iubire. Ar trebui s-o faca mai des. Detest doar inimioarele de plus si avalansa de poze din camerele de hotel unde cei doi porumbei se duc sa-si sarbatoreasca amorul. Ma supara si mai tare perechile blazate, care considera ca oricare din cele doua zile sunt niste sarbatori comerciale doar pentru ca nu (mai) au chef sa faca niciun efort pentru celalalt. E trist.
Alice si Palarierul intra la o categorie aparte. Cum ii zicea ieri Palarierul cuiva, noi nu suntem indragostiti, noi ne iubim. Cu furie, a adaugat mai apoi, aluzie la certurile noastre, care seamana cu Clash of the Titans. Pe de alta parte, cine ne vede in afara casei isi imagineaza probabil ca ne cunoastem de maxim o saptamana, ca altfel doi oameni maturi nu au de ce sa se poarte ca niste adolescenti intarziati.
De fapt, primele doua paragrafe fara cap si fara coada servesc drept introducere pentru a va spune ca mai multe despre dragoste si cupluri veti gasi pe un blog nou. Pana atunci, iubiti-va indiferent de data din calendar!

Niciun comentariu: